vertrouwenscontactpersoon

De Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest wil dat iedereen in een veilige omgeving muziek kan maken. We hebben beleid ontwikkeld om ongewenste omgangsvormen binnen de vereniging te voorkomen. In de folder Ongewenst gedrag – Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest kun je lezen wat ongewenst gedrag is en wat je eraan kunt doen mocht je ermee te maken krijgen.

De Vereniging heeft twee onafhankelijke vertrouwenscontactpersonen om betrokkenen in het geval van ongewenst gedrag te ondersteunen: Samantha Pedrosa da Silva en Serge Feldmann. Je kunt gemakkelijk per mail contact opnemen om een afspraak aan te vragen via telefoon, mail of live. Twijfel niet, want ze zijn er voor jou. In onderstaande video stellen ze zich aan je voor. 

Samantha Pedrosa da Silva (1986) is in het dagelijks leven studentendecaan op de Hogeschool Rotterdam en woont samen met haar man en twee dochters in hartje Rotterdam. Als studentendecaan spreekt ze dagelijks studenten over allerlei problemen waarbij ze een luisterend oor biedt en meedenkt over wat een student verder zou kunnen helpen. Wat betreft muziek bestaat haar playlist momenteel uit eindeloos veel liedjes van Frozen, Juffrouw Roos en Kinderen voor Kinderen… Misschien is het eens tijd om die playlist op te frissen, dus muzikale tips zijn altijd welkom. Mail haar gerust, als je in gesprek wilt met Samantha.

Samantha Pedrosa da Silva en Serge Feldmann (rechts)

Serge Feldmann (1974) is in het dagelijks leven studentendecaan op de Hogeschool Rotterdam. Daar heeft hij dagelijks gesprekken met studenten die problemen hebben, eigenlijk zoals bij een vertrouwenscontactpersoon dus. Voordat hij dit werk ging doen, heeft hij ook lange tijd in de theaterwereld gewerkt als acteur en regisseur. En ja, hij is ook dol op muziek! Van klassiek tot rock en alles wat er tussen zit! Al kan hij geen noot lezen, toch heeft hij ook jaren muziek gemaakt. Als je in gesprek wilt met hem kun je Serge een bericht sturen.

 

sPONSORkLIKS

De Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest financieel ondersteunen was nog nooit zo makkelijk. Via onze SponsorKlikpagina kom je uit bij ruim 300 online winkels waar je precies hetzelfde betaalt maar gaat er een kleine vergoeding naar onze vereniging. Je sponsort de vereniging dus simpelweg met je aankoop. Sla de link op, geef het door en bestel vanaf nu vooral via SponsorKliks

Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest, Bestuur Vereniging RJSO, p/a Burgemeester Meineszlaan 119, 3022 BG Rotterdam, bestuur@rjso.nl