Rotterdams Studenten Orkest

Het RSO is een symfonieorkest voor studenten en jonge professionals uit Rotterdam en omstreken. Je komt bij ons terecht in een omgeving met enthousiaste en muzikale (internationale) musici die samen muziek maken en hierbij een hechte groep vormen, waarin gezelligheid, ambitie en talent de basis vormen. Jaarlijks geven we een aantal concerten en zijn wij gestart met het organiseren van bijzondere projecten binnen het orkest. Zo organiseren wij o.a. concerten met professionele solisten.
Sinds 2012 is het orkest onder leiding van dirigent Coen Huisman. Naast de wekelijkse repetities op dinsdagavond, organiseren we ook tweemaal per jaar een repetitieweekend. Na elke repetitie ben je tevens welkom om mee te borrelen in de ‘Haagse Bluf’. Gewoon voor de gezelligheid of om elkaar beter te leren kennen.

Waar en wanneer oefenen we?

Het orkest repeteert op de dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur in n Gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5, 3011 GC Rotterdam.

Let op: neem de ingang aan de zijkant van Gebouw De Heuvel, Oppert 18, 3011 HS Rotterdam.

Deze tijdelijke repetitielocatie is te vinden schuin tegenover de Laurenskerk en ligt tussen metrostation Stadhuis en Blaak. Dichtstbijzijnde treinstation is Blaak.

Interesse om mee te komen spelen?

Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te spelen. Kijk op de website van het RSO voor meer informatie of stuur een mail via onderstaande button.

 

De kosten

De contributie voor het RSO bedraagt Euro 122 per half jaar voor studenten. Werkenden betalen Euro 153,50 per half jaar. Dit is inclusief een bijdrage voor het studieweekend.