Rotterdams Studenten Orkest

Het RSO is een symfonieorkest voor studenten en jonge professionals uit Rotterdam en omstreken. Je komt bij ons terecht in een omgeving met enthousiaste en muzikale (internationale) musici die samen muziek maken en hierbij een hechte groep vormen, waarin gezelligheid, ambitie en talent de basis vormen. Jaarlijks geven we aantal concerten en zijn wij gestart met het organiseren van bijzondere projecten binnen het orkest. Zo organiseren wij o.a. concerten met professionele solisten.
Sinds 2012 is het orkest onder leiding van dirigent Coen Huisman. Naast de wekelijkse repetities op dinsdagavond, organiseren we ook tweemaal per jaar een repetitieweekend. Na elke repetitie ben je tevens welkom om mee te borrelen in de ‘Haagse Bluf’. Gewoon voor de gezelligheid of om elkaar beter te leren kennen.

Waar en wanneer oefenen we?

Het orkest repeteert op de dinsdagavond van 19:30 tot 22:00 uur in de Doopsgezinde Gemeente Rotterdam, Noordmolenwerf 1-3, 3011 AK Rotterdam. De zeer goed bereikbare locatie ligt op 10 minuten wandelen van Rotterdam Centraal of Rotterdam Blaak en is ook per metro (halte: Stadhuisplein) en tram (halte: Pompenburg) te bereiken.

Interesse om mee te komen spelen?

Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te spelen. Kijk op de website van het RSO voor meer informatie of stuur een mail via onderstaande button.

 

De kosten

De contributie voor het RSO bedraagt Euro 237 per jaar voor studenten. Werkenden betalen Euro 298 per half jaar. Dit is inclusief een bijdrage voor het studieweekend.