Op zaterdag 18 juni speelden de 6 orkesten van de Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest op 8 verschillende plekken verspreid over Rotterdam totaal 11 optredens.  

 

Rondje Rotterdam 
In lijn met het lustrumthema “50 jaar verrassende ontmoetingen”wilde de vereniging haarzelf op een verrassende manier presenteren aan de stad en haar inwoners. Op de betreffende zaterdag – precies 50 jaar na het eerste optreden van het eerste Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest – speelden de orkesten voor bezoekers, voorbijgangers en geïnteresseerden openbare optredens geven. De mini-concerten vonden plaats op allerlei plekken verspreid over Rotterdam: het Centraal Station, in het Erasmus MC, in Het Park, naast Hotel New York, bij de Laurenskerk, in Podium Islemunda, op het Rododendronplein en in Villa Zebra. Alle ensembles van de vereniging – met muzikanten vanaf circa 6 tot 26 jaar – speelden mee.

 

sPONSORkLIKS

De Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest financieel ondersteunen was nog nooit zo makkelijk. Via onze SponsorKlikpagina kom je uit bij ruim 300 online winkels waar je precies hetzelfde betaalt maar gaat er een kleine vergoeding naar onze vereniging. Je sponsort de vereniging dus simpelweg met je aankoop. Sla de link op, geef het door en bestel vanaf nu vooral via SponsorKliks