Hoe het allemaal begon

Het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest werd in februari 1972 opgericht op initiatief van de Vereniging Jeugd en Muziek en concertgebouw De Doelen. Inmiddels bestaat de Vereniging uit 6 orkesten met totaal circa 175 leden. We plakken er nog zeker 50 jaar aan vast!

50 jaar verrassende ontmoetingen

De Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest zorgt al 50 jaar voor verassende ontmoetingen. Muziek maken in symfonisch verband is in essentie een ontmoeting, vinden wij. Je verbindt je als muzikant met andere muzikanten, maar ook met het publiek tijdens optredens.

Lustrumactiviteiten

Ontmoet de orkesten van de vereniging het komende lustrumjaar in één van onze vele concerten en presentaties. Data om in ieder geval in de agenda te zetten:

 

8 mei 2022 – Lustrumeditie Moederdagconcert in De Doelen

18 juni 2022 – Rondje Rotterdam. 6 jeugdorkesten, 11 mini-concerten, 8 locaties verspreid over Rotterdam

10 december 2022 – Lustrumfestival “Samen Noten Kraken”. Dagvullend programma voor jong en oud als afsluiting van ons jubileumjaar

De eerste repetitie van het Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest, 5 februari 1972 in de Eduard Flipsezaal van De Doelen

sPONSORkLIKS

De Vereniging Rotterdams Jeugd Symfonie Orkest financieel ondersteunen was nog nooit zo makkelijk. Via onze SponsorKlikpagina kom je uit bij ruim 300 online winkels waar je precies hetzelfde betaalt maar gaat er een kleine vergoeding naar onze vereniging. Je sponsort de vereniging dus simpelweg met je aankoop. Sla de link op, geef het door en bestel vanaf nu vooral via SponsorKliks